Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

SENESTE NYT 

Sommeren er over os og i år har solen skinnet på os alle, om det er fordi vi fejrer 150 års fødselsdag hele året ved vi ikke, men en dejlig tid, selvom det er godt for nogle og mindre godt for andre.

Vi fortsætter med at fejre vores milepæl med de 150 år og 2. halvdel af 2018 bliver bestemt ej heller kedelig, inden august er slut har vi holdt vores årlige sommerfest – i år forandret og udvidet, derefter bliver det til en ekstra efterårstur, samt en biograf tur med det hele og til december kommer der underholdning med hatte teater hvor temaet selvfølgelig handler om jul.

Laver vi så ikke andet end at fejre, jo det må vi sige – vi har fået styr på alt vedr. persondataforordningen, således vi lever op til de krav der stilles, det har været et omfattende arbejde.

Bestyrelsen har sat sig et nyt mål i År 2023 – her er vi under udarbejdelse af en endelig master plan for udviklingen af børnehaven de kommende år – denne plan forventer vi at have færdig til præsentation på årets generalforsamling i oktober.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2019 eller 2020.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser,  hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk