Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

SENESTE NYT 

Så fik vi fejret vores store dag i børnehaven den 14. februar, hvor vi havde vores 150 års fødselsdag. Det var en fantastisk dag.

Der blev serveret morgenmad for børn og forældre, tryllekunstneren kom og underholdt om formiddagen, pølsevognen kom forbi til frokost og eftermiddagen bød på en reception med mange gæster samt musik, taler og hygge.

Fantastisk så mange der havde fundet vejen forbi for at fejre med os. Tusinde tak til alle.

De næste events er nu under planlægning, hvor vi med sikkerhed ved det byder på Gourmet middag for alle børn 1. juni på Hotel Harmonien, og derudover kommer der en oplevelse her i løbet af foråret som er for barnlige sjæle, hvor der bliver spænding og masser af grin og latter.

2. halvdel af 2018 bliver der fejret videre, så det er bestemt ikke et kedeligt år at være i børnehaven, hvor en masse ekstra er lagt i programmet.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2019 eller 2020.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser,  hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk