Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 


SENESTE NYT

Godt Nytår til alle og velkommen i 2017

Vi har brugt julen til at samle kræfter, holde lidt fri og selvfølgelig med at fortsætte renoveringen af børnehaven, således er badeværelset på 1. sal. blevet ombygget og står nu klar og er taget i brug.

Vi har flyttet på et par vægge og fået muret lidt, således huset  i samme omgang er blevet mere funktionelt på 1. sal, derudover er der etableret nyt møderum til møder og samtaler, samt har lederne fået et nyt kontor og sted for deres kontorarbejdsplads i huset.

Vi har også fundet en prof. træfældnings leverandør som inden foråret saver vores 2 store træer ned i 3-4 meters højde, et ønske af hensyn til lys i huset, blade der skal fejes og ikke mindst sikkerhed for børn, personale og huse i området under stærk blæst.

Næste Bestyrelsesmøde er den 1. Februar 2017 og her er årsregnskabet 2016 klar til gennemgang og godkendelse i Bestyrelsen.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2018 eller 2019

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 39 børn (45 pr. 1. Aug. 2016), hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk