Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 


SENESTE NYT

11. oktober var der årsmøde i børnehaven og på samme tid et foredrag med Anton Niemand, som talte om det at være forældre i dag, utrolig inspirerende og lærende...

Vi havde valg til bestyrelsen og fik besat alle poster. Vi byder derfor Janus, Marianne og Sandra velkommen som nye i bestyrelsen, og Mie tillykke med genvalg til en ny periode.

31. oktober konstituerer vi os på det næstkommende bestyrelsesmøde.

Renoveringen af børnehaven fortsætter og vi har nu forhandlet og bestilt ombygningen af badeværelset på 1. sal. Arbejdet begynder 21. december og vi tager det i brug igen i uge 3 - 2017.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2018 eller 2019

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 39 børn (45 pr. 1. Aug. 2016), hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk