Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 

 

SENESTE NYT 

Sensommer eller Løvfalds sommer og nu efterår byder fortsat på dejlige og solrige dage - vi er enige om, at alt det gode vejr må være fordi vi fejrer 150 års fødselsdag hele året.

Vi fejrer fortsat vores store milepæl med de 150 år og de sidste 3 måneder bliver bestemt ej heller kedelige. Alle børn har haft deres tur i biografen med popcorn og det hele, der har været afholdt generalforsamling med årsmøde, vinsmagning og tapas. Et vellykket arrangement hvor vi ligeledes fik besat de 2 ledige poster i vores bestyrelse grundet almindelig udtrædelse.

Der vil fortsat være små events i november, og i december kommer der underholdning med hatte teater hvor temaet selvfølgelig handler om jul, samt vil der være det årlige krybbespil i Domkirken.

”Rum, Rummelig og Cyberspace” kalder bestyrelsen sit nye mål i År 2023. Her er både indvendige og udvendige forandringer i planen samt skabelse af forskellige temauger til leg og læring. Et løft indvendig i form af indretning af flere sanse- og inspirationsoplevelser, og ikke mindst et tiltag for at gøre børnehaven endnu mere digital; dette både for børn, voksne og personale, så vi følger med tiden på den front.

Der udarbejdes lige nu masterplaner for de forskellige tiltag samt timing heraf, således detaljer kan komme på plads til alle initiativer inkl. finansieringen. Vi vil løbende informere om hvad der kommer til at ske hvornår.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2019 eller 2020.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser,  hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk