Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 


SENESTE NYT

Vi kan næsten ikke få armene ned i børnehaven smiley Bevilligen som kom på plads med yderligere 6 børn har givet pladser, men der er ikke gået lang tid inden der atter er fyldt op, således skal vi nu ud på den anden side af marts / april 2017 før der er pladser igen.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtig at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selv om det måske først er i 2018.

Vi har fået ansat en ekstra pædagog, så den del er på plads, og vi kan fastholde vores normering af personale pr. barn.

Der er etableret helt nye gaderober på alle stuer, således der nu også er plads til alle børn, også de nye.

Renoveringen og vores Energi og Wellness projekt følger de lagte planer og vores badeværelse i stuen blev som planlagt færdig til sommerfesten, det er bare blevet flot.

Vi har tilbud hjemme på badeværelset på første sal, dette behandles på det kommende bestyrelsemøde 26. september

Sommerfesten i år blev afholdt i fantastisk vejr, og ikke mindre end 150 gæster var tilmeldt, sidste år var rekorden 101 tilmeldte... vi tænker godt vi kan få presset 25-40 flere ind, men så er max grænsen vist nået.

11. oktober holdes der generalforsamling, og her er der valg af bestyrelse, og der er 2 ledige pladser der skal besættes, vi plejer at have kampvalg og tænker ikke det bliver et problem at få besat posterne.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 39 børn (45 pr. 1. Aug. 2016), hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk