Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 


SENESTE NYT

Vi kan næsten ikke få armene ned i børnehaven lige for tidensmiley Vi har fået bevilliget plads til yderligere 6 børn, og det er allerede fra 1. august 2016. Hidtil har vi haft udsolgt hele 2016 ud, men er du forælder og påtænker at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er der nu opstået muligheder igen. Med nye pladser følger selvfølgelig også mere personale, så normeringen forbliver dem samme som hidtil. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med vores kvalitet.

Renoveringen fortsætter, og vi har nu fået en aftale på plads med lokale håndværkere om at få nyt vådrum i underetagen. Renoveringen sættes i gang d. 29. juli og forventes færdig til sommerfesten d. 26. august, hvor det kan indvies. Det sker hen over sommeren, hvor mange børn er på ferie, så det forhåbentligt kommer til at påvirke færrest mulige. Men glæd jer alle til resultatet - tegningerne ser flotte ud.

Ligeledes kommer der nye garderober op så gamle som kommende nye børn er sikret en plads.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 39 børn (45 pr. 1. Aug. 2016), hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk