Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 

SENESTE NYT 

Sommerfesten er nu afholdt og vi havde over 100 gæster til festen, som bød på leg, leg, leg samt hygge, hygge, hygge og masser af mad og drikke.

Efteråret er over os nu, og alle de nye børn er stille og roligt ved at være en del af hverdagen og har fundet deres nye rytme på stuerne, og ikke mindst fået nye legekammerater.

Årsmødet er lige om hjørnet, og her forventer vi at få genvalgt og suppleret bestyrelsen, og på selve årsmødet vil tilbygningen blive et stort emne.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

”Rum, Rummelig og Cyberspace” er børnehavens nye mål i år 2023. Her er både indvendige og udvendige forandringer i planen. For eksempel skabelse af forskellige temauger til leg og læring, et løft indvendigt i form af indretning for flere sanse og inspirations oplevelser, og ikke mindst et tiltag, som skal gøre børnehaven endnu mere digital. Dette både for børn, voksne og personale, så vi følger med tiden på den front.

Planer begynder at tage form, og vi har fået vores forhave løftet, så den fremstår flot og indbydende. Vi får ny port på forsiden af huset, således vi kan lukke op fra legepladsen frem til hoveddøren, samt er murvæggene på den side renoveret.

Tilbygningen begynder at tage form hos arkitekten og vi forventer til årsmødet i oktober at have de endelige planer klar, samt prisen på sådan et tiltag.

Temauger i efteråret. Her kommer der et åbent hus med loppemarked, et grønt tiltag for at udveksle og genbruge legesager, en tur i dyrehaven med fokus på dyr og natur.

Digitalisering! Vi får vi nu fibernet… dette er første tiltag for at kunne realisere de kommende tiltag på det område.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2020 eller helt ude i 2022.

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser, hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interesserede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk